Looking For Anything Specific?

Aytaç Kara Galatasaray : Aytac Kara Galatasaray Dan Teklif Almadim - Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Aytaç Kara Galatasaray : Aytac Kara Galatasaray Dan Teklif Almadim - Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.. Galatasaray'ın ocak ayındaki ilk transferi olacak aytaç kara, gelen transfer tekliflerini 'galatasaray aytaç kara'nın galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor. Aytaç kara, kasımpaşa'dan devre arasında bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Aytaç kara'nın galatatasaray'ı tercih etmesinde en büyük rolü teknik direktör fatih terim oynadı.

Kap açıklaması da yapan galatasaray oyuncu ile sabit fiyatta anlaşıldığını ve yıllık 6 milyon tl ödeneceğini duyurdu. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Gs Haberleri Fatih Terim In Aytac Kara Israrinin Nedeni Son Dakika Galatasaray Haberleri
Gs Haberleri Fatih Terim In Aytac Kara Israrinin Nedeni Son Dakika Galatasaray Haberleri from img.fotospor.com
Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, açıklamalarda buundu. Galatasaray'ın yolunu tutan aytaç kara yeni sezonda ilk 11'de oynama planları yapıyor. Galatasaray devre arası transfer dönemi için aytaç kara anlaştı. Aytaç kara galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aytaç kara galatasaray haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Galatasaray, son olarak kasımpaşa'da boy gösteren aytaç kara'yı transfer ettiğini açıkladı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç kara, son olarak beşiktaş maçının ardından kulüp ceo'su serkan reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı.

Aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi.

Aytaç kara, son olarak beşiktaş maçının ardından kulüp ceo'su serkan reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Galatasaray'ın kamuyu aydınlatma platformu'na yaptığı açıklamada şu. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in. Galatasaray sportif a.ş.'nin, konu ile ilgili kap'ta yaptığı duyuru şu şekilde: Sevimsiz, saçma sapan bir tip.

Geçen sezonu göztepe'de tamamlayan alpaslan ile kasımpaşa'da geçiren aytaç, dinamo bükreş müsabakasına ilk 11'de başladı. Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu. Galatasaray devre arası transfer dönemi için aytaç kara anlaştı. Aytaç'ın bu tercihinde fatih terim'in etkisi olduğu öğrenildi. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu.

Aytac Kara 3 Yilligina Galatasaray Ile Anlasti Futbol Spor Haberleri
Aytac Kara 3 Yilligina Galatasaray Ile Anlasti Futbol Spor Haberleri from i.pstimaj.com
Galatasaray, kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara için yeniden harekete geçti. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ve galatasaray iddiaları hakkında konuştu. Galatasaray'ın yolunu tutan aytaç kara yeni sezonda ilk 11'de oynama planları yapıyor. Aytaç kara, son olarak beşiktaş maçının ardından kulüp ceo'su serkan reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı. Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Galatasaray sportif a.ş.'nin, konu ile ilgili kap'ta yaptığı duyuru şu şekilde: Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Galatasaray ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray sportif a.ş., profesyonel futbolcu aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını kamuyu aydınlatma platformu'na duyurdu. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. © galatasaray aytaç kara yı transfer etmek istiyor son dakika aytaç kara galatasaray ile anlaştı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. İmza töreninde bulunan ikinci başkan abdurrahim albayrak ise, yine iki tane kardeşimizle birlikte imza töreninde karşınızdayız. Top20'de beşiktaş'tan 5 isim süper lig'de topla en çok buluşan isim, trabzonsporlu jose sosa. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Kasımpaşa teknik direktörü fuat çapa, alanyaspor maçı sonrası galatasaray'a transfer olacağı konuşulan aytaç kara hakkında açıklama yaptı. Galatasaray ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray sportif a.ş., profesyonel futbolcu aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını kamuyu aydınlatma platformu'na duyurdu. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle;

Aytac Kara Devre Arasinda Galatasaray Da Iste Sozlesme Sartlari Sayfa 1 Galatasaray 23 Haziran 2021 Carsamba
Aytac Kara Devre Arasinda Galatasaray Da Iste Sozlesme Sartlari Sayfa 1 Galatasaray 23 Haziran 2021 Carsamba from iaaspr.tmgrup.com.tr
Aytaç'ın bu tercihinde fatih terim'in etkisi olduğu öğrenildi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, aytaç kara ile 2024 yılına kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu. Kasımpaşa formasıyla sezona iyi bir performansla başlayan aytaç kara, kemerburgaz kasımpaşaspor tesisleri'nde sorularımızı yanıtladı. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Öncelikli kriter serbest oyuncu olmak ve aranan mevki orta saha ise aytaç kara yerine tercih edilecek musa çağıran gerek teknik, gerek mental yeterlilik gerekse de rotasyon derinliği açısından daha doğru bir seçim olacaktır. Galatasaray sportif a.ş., profesyonel futbolcu aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını kamuyu aydınlatma platformu'na duyurdu. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29.

Aytaç kara ile ön protokol imzalandı.

Beşiktaş da aytaç kara ile yakından ilgilendi ancak oyuncunun tercihi galatasaray oldu. Aytaç kara'nın galatatasaray'ı tercih etmesinde en büyük rolü teknik direktör fatih terim oynadı. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Aytaç kara galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aytaç kara galatasaray haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Geçen sezonu göztepe'de tamamlayan alpaslan ile kasımpaşa'da geçiren aytaç, dinamo bükreş müsabakasına ilk 11'de başladı. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Aytaç'ın bu tercihinde fatih terim'in etkisi olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın yolunu tutan aytaç kara yeni sezonda ilk 11'de oynama planları yapıyor.

Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı aytaç kara. Ne işi var galatasaray'da allah aşkına?

Posting Komentar

0 Komentar